Werknemer

Aan het einde van de dag voel ik me uitgeput

Het lijkt wel of ik steeds vermoeider opsta.
Hoe hard ik mijn best ook doe, ik kan het niet meer overzien.
Het begint me allemaal teveel te worden en ik weet niet meer waar ik beginnen moet.
Ik heb steeds minder zin om dingen buiten mijn werk te ondernemen.
Ik maak me zorg of er iets met mijn hoofd mis is; ik vergeet dingen steeds en kan me niet meer concentreren.
Ik voel me steeds zo geïrriteerd en heb vaker ruzie met de mensen om me heen.
Ik voel me somber en kan niet meer echt blij zijn.

Als je hard werkt, een druk sociaal leven hebt en het belangrijk vindt goed te presteren, is de kans aanwezig dat je een keer al je energie opmaakt. Is dit het geval, dan krijg je een burn-out. Je bent letterlijk opgebrand en kunt geen kant meer op. Niet iedereen hoort bij de risicogroep van een burn-out, maar misschien loop jij wel het risico een burn-out te ontwikkelen. Wil je dit voorkomen of ben je bang dat je misschien al een burn-out hebt? Dan is het belangrijk hulp in te schakelen!
Negeer je klachten niet en voorkom dat de klachten in ernst toenemen.

Binnen Mental-Work zijn we gespecialiseerd in de behandeling van stress en burnout klachten en kunt u erop vertrouwen dat u in goede handen bent!

Naast de behandeling van stress- en burnout klachten kunt u bij ons terecht met o.a. onderstaande klachten:

  • Depressieve klachten
  • Angst en paniekklachten
  • PTSS en rouwproblematiek
  • Onzekerheid en verlaagd zelfbeeld
  • Slaapproblemen


Om voor begeleiding bij Mental-Work in aanmerking te komen dienen de klachten (deels) samen te hangen met de werksituatie danwel is er sprake van (dreigend) verzuim van werk.
Wanneer dit niet het geval is kunt u terecht bij www.psychologiebiesheuvel.nl. Middels een verwijzing van de huisarts kunt u zich hier aanmelden.

Onze klanten

Stéphanie Retèl

Ik ben Stéphanie

Mijn naam is Stéphanie Retèl en ik ben sinds 2009 werkzaam als psycholoog. Ik heb in de generalistische basis GGZ gewerkt en bij verschillende huisartsen als praktijkondersteuner GGZ. Tijdens coaching of behandeling kijken we samen naar jouw klachten, omstandigheden en persoonlijke stijl. Zo onderzoeken we bijvoorbeeld hoe jouw persoonlijke stijl tot uiting komt op werk en privé gebied. We sluiten het programma aan op jouw hulpvraag en werken samen aan herstel. De nadruk zal niet alleen liggen op praten, maar vooral op het uitproberen van nieuw gedrag! Ik maak gebruik van technieken uit de cognitieve gedragstherapie (CGT), oplossingsgerichte therapie, EMDR, IMRS en Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Als persoon ben ik toegankelijk en rustig. Ik vind het belangrijk dat de ander zich op zijn/haar gemak voelt en er aandacht is voor kwaliteiten naast valkuilen.

Email: s.retel@psychologiebiesheuvel.nl