Ervaringen

“Tiddo Graatsma heeft mij snel en effectief geholpen door te relativeren en gerichte, maar vooral treffende vragen te stellen. Tezamen met zijn humoristische wijze waarop hij mij liet relativeren en nadenken, heb ik in korte tijd voor elkaar gekregen om respectvol naar mezelf en mijn omgeving te functioneren. Dit levert de noodzakelijke ruimte op die ik voorafgaand aan de sessies met Tiddo te weinig heb ervaren en gecreëerd.” 
nov 2019

“Werkgerelateerde, niet netjes behandeld op het werk waardoor er ook veel mee ging spelen over vroeger. Door behandeling veel geleerd over gevoel. Lief zijn voor mij zelf en fouten maken mag. En nee durven zeggen. Het is erg belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij wie jou behandeld en dat gevoel was er.”
okt 2019

“Met een burn-out kwam ik bij Nadine terecht. Met Nadine had ik ook meteen een “klick”. Voor mij is dat belangrijk. Ik voelde me op mijn gemak en gehoord. Nadine luisterde echt naar mij en had geduld met mij. Ze wist mij op een prettige manier bepaalde zaken duidelijk te maken. Ze was assertief, greep in als ik aan bepaalde dingen op mijn manier wilde blijven doen, vertelde me de de gevolgen. Ze liet me nadenken over dingen, waar ik normaal gesproken aan voorbij ging. Er kon gehuild worden, maar ook gelachen. Haar adviezen heb ik ter harte genomen. Ik sta meer stil bij mijn dagindeling. Kortom een fijne ervaring. Nogmaals bedankt Nadine!”
sep 2019

“Ik kwam met burn out klachten binnen, ik had toen al een traject met cognitieve therapie gevolgd. Mijn behandelaar kwam snel tot de kern en was pragmatisch in de behandeling waardoor deze heel effectief was. De sfeer was prettig en ik voelde me veilig. Tevreden dus. Bedankt.”
aug 2019

“Net zoals over mijn eerste behandel periode ben ik ook uitermate tevreden over mijn tweede en recente behandel periode door Eline!”
aug 2019

“Door de behandeling heb ik meer inzicht verkregen in de invloeden die ervaringen uit het verleden hebben op het heden. Diverse ervaringen hebben een plekje gekregen. Ik herken negatieve gedachten en kan hier beter mee om gaan. Ik sta veel zekerder in mijn schoenen, zowel privé als op mijn werk. Ik heb een hoop stappen gemaakt door het vertrouwen en de motivatie die mijn behandelaar me gaf. Ik voelde me veilig en gezien wat mij erg hielp.”
juli 2019

Binnenkort verwachten meer ervaringen.