Contact

Mental-Work is op werkdagen telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 072 721 0997 tussen 09.00-11.00 uur en 14.00-16.00 uur.
Mental-Work is gevestigd op de locaties van Psychologiepraktijk Eline Biesheuvel in Alkmaar en Heerhugowaard.

Daarnaast kunt u ons mailen op secretariaat@mental-work.nl. We streven ernaar uw mail binnen 24 uur te beantwoorden.

Routebeschijving naar Gezondheidscentrum Alkmaar

Met de auto
Op de Martin Luther Kingweg, Ring West N9 Alkmaar, neemt u de afslag Bergerweg richting centrum. Bij de eerste rotonde gaat u rechtsaf. Daarna slaat u vlak voor het water linksaf, de Ruysdaelkade op. Het gezondheidscentrum bevindt zich aan de linkerkant. De ingang van onze praktijk bevindt zich aan de Vermeerstraat. De ingang voor mindervaliden bevindt zich aan de Frans Halsstraat.

Openbaar vervoer
Komt u met het openbaar vervoer, dan stopt bus 5 op 200 meter afstand (halte Nicolaas Beetskade). Ook vanaf het centraal Station zijn wij lopend te bereiken, dit is ongeveer 1 kilometer. Download hier de routebeschrijving als PDF-bestand.

Locatie Heerhugowaard

Onze vestiging in Heerhugowaard is gelegen aan Stationsplein 59 (Gebouw Forum; standbeeld voor de deur, zie foto hierboven). De ingang van de praktijk bevindt zich tussen de ING en Fysio Forum in. 

Bezoekers kunnen parkeren voor het Forum gebouw op het parkeerterrein dat te bereiken is via de slagboom. In de directie omgeving kunt u met de blauwe schijf ook maximaal 2 uur parkeren. 

Bij binnenkomst neemt u de trap of lift naar de tweede verdieping. Daarna loopt u door de glazen deur/wand naar links en komt u de praktijk binnen. De wachtkamer bevindt zich direct aan uw rechterhand waar u kunt plaatsnemen. U hoeft zich hier niet te melden. U wordt opgehaald door uw behandelaar.

Alkmaar
Gezondheidscentrum Alkmaar
Psychologiepraktijk Eline Biesheuvel
Postadres: Frans Halsstraat 49
1816 CM Alkmaar
Bezoekadres: Vermeerstraat 54
1816 CL Alkmaar
072 820 0371
Routebeschrijving
(via Google Maps)

Heerhugowaard
Gebouw Forum
Psychologiepraktijk Eline Biesheuvel
Stationsplein 59
1703 WE Heerhugowaard
072 820 0371
Routebeschrijving
(via Google Maps)

Stéphanie Retèl

Ik ben Stéphanie

Mijn naam is Stéphanie Retèl en ik ben sinds 2009 werkzaam als psycholoog. Ik heb in de generalistische basis GGZ gewerkt en bij verschillende huisartsen als praktijkondersteuner GGZ. Tijdens coaching of behandeling kijken we samen naar jouw klachten, omstandigheden en persoonlijke stijl. Zo onderzoeken we bijvoorbeeld hoe jouw persoonlijke stijl tot uiting komt op werk en privé gebied. We sluiten het programma aan op jouw hulpvraag en werken samen aan herstel. De nadruk zal niet alleen liggen op praten, maar vooral op het uitproberen van nieuw gedrag! Ik maak gebruik van technieken uit de cognitieve gedragstherapie (CGT), oplossingsgerichte therapie, EMDR, IMRS en Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Als persoon ben ik toegankelijk en rustig. Ik vind het belangrijk dat de ander zich op zijn/haar gemak voelt en er aandacht is voor kwaliteiten naast valkuilen.

Email: s.retel@psychologiebiesheuvel.nl