Het Team

Management

Eline Biesheuvel

Gz-psycholoog/Mede-eigenaar

Iman Biesheuvel

Projectmanager/Coach/Mede-eigenaar

Behandelaren

Secretariaat

Kim Stet

Kim Stet

Hoofd secretariaat

Eline Biesheuvel

Ik ben Eline

Ik ben geboren en getogen in Alkmaar. De kenmerkend nuchtere mentaliteit kan ik goed inzetten in de begeleiding van werknemers. In combinatie met betrokkenheid, warmte  en uitgebreide ervaring binnen het vak draag ik graag een bijdrage aan het herstel van de gezondheid van werknemers en het duurzaam laten slagen van de re-integratie.

Naast het behandelen van psychische klachten krijg ik energie van het optimaal afstemmen tussen werknemer, werkgever en bedrijfsarts.

Sinds 2000 ben ik werkzaam als Gz-psycholoog en begeleid ik werknemers op een gezonde manier herstellen en met plezier de weg terug vinden richting het werk.

Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Email:  e.biesheuvel@mental-work.nl

Iman Biesheuvel

Ik ben Iman

Geboren in de kop van Noord-Holland en nu al meer dan de helft van mijn leven woonachtig in Alkmaar: een nuchtere, no nonsens mentaliteit ingebakken.

Ik ben een gedreven en evenwichtige professional die enthousiast wordt door ontwikkeling – van anderen én mezelf – en door het leveren van een waardevolle bijdrage aan de maatschappij.

Thema’s als Lang Leven Ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid staan bij mij hoog op de agenda. Ben dan ook overtuigd dat werk (betaald én onbetaald) één van de beste medicijnen is die we hebben.

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in (project)management, zowel in profit (AZ) als non profit (Gemeente Zaanstad, House of Skills) organisaties als drijvende kracht om samen tot actie én verandering te komen, ook in hectische en complexe omstandigheden houd ik het overzicht. Met een focus op hoofdlijnen en oog voor de belangrijke details.

Werkdagen: woensdag en vrijdag

Email:  i.biesheuvel@mental-work.nl

Marieke Doodeman

Ik ben Marieke

Ik ben Marieke Doodeman, BIG geregistreerd GZ psycholoog, en met veel plezier werkzaam binnen Mental-Work.
Ik heb sinds 2008 ervaring opgedaan binnen de GBGGZ en SGGZ. Daarnaast begeleid ik sinds 10 jaar werknemers die het werk verzuimen of dreigen te verzuimen ten gevolge van psychische klachten.
Het onderhouden van contacten met werkgever en bedrijfsarts vormen voor mij een fundamenteel onderdeel van het doen slagen van een re-integratie..
Ik zal met aandacht, geduld en openheid zorgdragen voor een goede gesprekssfeer waarbinnen we samen tot meer inzicht in uw problematiek kunnen komen. Vanuit oprechte interesse luister ik scherp en kan ik u uw verhaal helder teruggeven, wat zal leiden tot veel overzicht. Met mijn oplossingsgerichte werkwijze geef ik u duidelijke handvatten om weer in uw kracht te komen zodat u uw klachten het hoofd kunt bieden.

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

Email: m.doodeman@mental-work.nl

Tiddo Graatsma

Ik ben Tiddo

Mijn naam is Tiddo Graatsma. Sinds 2000 ben ik werkzaam als psycholoog (NIP). De eerste 8 jaar was ik werkzaam binnen een tweedelijns setting. Sinds 2008 werk ik in mijn eigen praktijk en als ZZPer werk ik sinds begin 2016 met veel plezier samen met de praktijk van Eline Biesheuvel.
Om een therapie te laten slagen, vind ik het belangrijk dat er sprake is van veiligheid. Bewustwording van je eigen gedachten- en gedragspatronen zal je helpen om een gewenste verandering in je leven te laten plaatsvinden. Om op de lange termijn positieve effecten van een behandeling te hebben, zul je ook in het dagelijks leven mogen oefenen met nieuw gedrag.
Omdat gedragsverandering mogelijk is, en ik het leuk vind om kennis over te dragen, heb ik in 2011 het boek: ‘Een val vooruit; De kracht van het brein,’ geschreven. Hier ga ik onder andere in op de vraag waarom je juist kunt leren van lastige situaties, die ieder mens in zijn leven tegenkomt.

Werkdagen: dinsdag, woensdag en donderdag

Email: t.graatsma@mental-work.nl

Stéphanie Retèl

Ik ben Stéphanie

Mijn naam is Stéphanie Retèl en ik ben sinds 2009 werkzaam als psycholoog. Ik heb in de generalistische basis GGZ gewerkt en bij verschillende huisartsen als praktijkondersteuner GGZ. Tijdens coaching of behandeling kijken we samen naar jouw klachten, omstandigheden en persoonlijke stijl. Zo onderzoeken we bijvoorbeeld hoe jouw persoonlijke stijl tot uiting komt op werk en privé gebied. We sluiten het programma aan op jouw hulpvraag en werken samen aan herstel. De nadruk zal niet alleen liggen op praten, maar vooral op het uitproberen van nieuw gedrag! Ik maak gebruik van technieken uit de cognitieve gedragstherapie (CGT), oplossingsgerichte therapie, EMDR, IMRS en Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Als persoon ben ik toegankelijk en rustig. Ik vind het belangrijk dat de ander zich op zijn/haar gemak voelt en er aandacht is voor kwaliteiten naast valkuilen.

Email: s.retel@psychologiebiesheuvel.nl

Kim Stet
Kim Stet

Ik ben Kim

Ik ben Kim Stet, sinds mei 2022 ben ik werkzaam als hoofd secretariaat van de praktijk en samen met mijn andere collega’s op het secretariaat ben ik eerste aanspreekpunt van de praktijk. In deze afwisselende functie organiseer ik allerlei zaken op administratief, facilitair en financieel gebied voor de psychologen die werkzaam zijn in de praktijk en heb ik veel contact met cliënten bij het maken van afspraken en het verstrekken van informatie.

Email:  secretariaat@mental-work.nl

Sharon Pas

Ik ben Sharon

Ik ben Sharon Pas, werkzaam als hoofd secretariaat binnen Mental-Work.
Binnen mijn functie zal ik het eerste aanspreekpunt zijn voor werkgever, werknemer en bedrijfsarts.
Mijn consciëntieuze en betrokken houding zorgt ervoor dat de klant ervaart dat wij werkelijk zorg dragen. Hiermee ontzorg ik niet alleen de behandelaren binnen ons team maar zeker ook de werknemer, werkgever en bedrijfsarts.

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

Email:  secretariaat@mental-work.nl