Werknemer aanmelden

Aanmeldformulier werknemer

Wilt u zichzelf aanmelden voor coaching bij Mental-Work buiten uw werkgever en bedrijfsarts èn zijn de klachten werkgerelateerd dan geldt een tarief van 160 euro per sessie (geen BTW).
Hiertoe kunt u onderstaande formulier invullen.

Let op: het aanmeldformulier werkt niet met de verouderde internetbrowser ‘Internet Explorer’.
Gebruik in plaats daarvan Firefox, Chrome, Edge of Safari.

Vul hieronder uw gegevens in
Om uw aanvraag goed te kunnen verwerken is het noodzakelijk dat u alle velden met een sterretje * invult.

Mental-Work heeft een vestiging in Alkmaar en Heerhugowaard. Als u ‘geen voorkeur’ van praktijklocatie aangeeft, kan er sneller een afspraak gemaakt worden.
Keuzedagen: Geef aan welke dagen u NIET beschikbaar bent.
Wij gebruiken de reCAPTCHA service van Google om gegevens te beschermen die verstuurd worden via het formulier.
Stéphanie Retèl

Ik ben Stéphanie

Mijn naam is Stéphanie Retèl en ik ben sinds 2009 werkzaam als psycholoog. Ik heb in de generalistische basis GGZ gewerkt en bij verschillende huisartsen als praktijkondersteuner GGZ. Tijdens coaching of behandeling kijken we samen naar jouw klachten, omstandigheden en persoonlijke stijl. Zo onderzoeken we bijvoorbeeld hoe jouw persoonlijke stijl tot uiting komt op werk en privé gebied. We sluiten het programma aan op jouw hulpvraag en werken samen aan herstel. De nadruk zal niet alleen liggen op praten, maar vooral op het uitproberen van nieuw gedrag! Ik maak gebruik van technieken uit de cognitieve gedragstherapie (CGT), oplossingsgerichte therapie, EMDR, IMRS en Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Als persoon ben ik toegankelijk en rustig. Ik vind het belangrijk dat de ander zich op zijn/haar gemak voelt en er aandacht is voor kwaliteiten naast valkuilen.

Email: s.retel@psychologiebiesheuvel.nl