Samenwerking

Ons team

Ons team bestaat uit kundige en ervaren (Gz) psychologen die naast brede inzetbaarheid in de GBGGZ allen een specialisme en expertise bieden en geruime ervaringen hebben in het behandelen op het snijvlak tussen psyche, gezondheid en werk. Hierdoor kunnen we optimaal specifieke zorg bieden afgestemd op uw hulpvraag.

Daarnaast hechten wij grote waarde aan samenwerking met andere relevante partijen om de zorg optimaal te houden:

Vicino NHN werkt als ketenorganisatie binnen onze regio. Om goede en efficiënte zorg te bieden werkt Vicino NHN samen met regionale partijen zoals maatschappelijk werk en eerstelijnspsychologische zorg.
Mental_work is aangesloten bij Vicino NHN. Voor meer informatie over Vicino kunt u terecht op www.vicinonhn.nl.

Binnen ons gezondheidscentrum wordt intensief samengewerkt met partijen die werkzaam zijn binnen de Gespecialiseerde GGZ. Deze samenwerking binnen het centrum zorgt voor zeer laagdrempelige en zo breed mogelijke zorg waardoor u sneller op de juiste plaats zorg ontvangt:

  • BuurtzorgT
  • Psychiater Heleen Smid
  • Chantal Slooten, psychotherapeut
  • Iris Bauer, psychotherapeut
  • Emma van der Sluijs, seksuoloog
  • Monique Haijnes, haptotherapie

Onze 3 kernactiviteiten

Behandeling en begeleiding bij ziekte
Preventie en coaching
Loopbaanbegeleiding
Stéphanie Retèl

Ik ben Stéphanie

Mijn naam is Stéphanie Retèl en ik ben sinds 2009 werkzaam als psycholoog. Ik heb in de generalistische basis GGZ gewerkt en bij verschillende huisartsen als praktijkondersteuner GGZ. Tijdens coaching of behandeling kijken we samen naar jouw klachten, omstandigheden en persoonlijke stijl. Zo onderzoeken we bijvoorbeeld hoe jouw persoonlijke stijl tot uiting komt op werk en privé gebied. We sluiten het programma aan op jouw hulpvraag en werken samen aan herstel. De nadruk zal niet alleen liggen op praten, maar vooral op het uitproberen van nieuw gedrag! Ik maak gebruik van technieken uit de cognitieve gedragstherapie (CGT), oplossingsgerichte therapie, EMDR, IMRS en Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Als persoon ben ik toegankelijk en rustig. Ik vind het belangrijk dat de ander zich op zijn/haar gemak voelt en er aandacht is voor kwaliteiten naast valkuilen.

Email: s.retel@psychologiebiesheuvel.nl