Verwijsformulier bedrijfsarts

Verwijsformulier GBGGZ traject bedrijfsarts

Het is echt nodig om alle gegevens met een * in te vullen omdat anders de aanmelding niet in behandeling genomen kan worden.

Let op: het verwijsformulier werkt niet met de verouderde internetbrowser ‘Internet Explorer’.
Gebruik in plaats daarvan Firefox, Chrome, Edge of Safari.

Gegevens bedrijfsarts

Is er sprake van een (vermoeden van) DSM benoemde psychische stoornis?

Gegevens cliënt:

Middels deze verwijzing verklaart u dat werkgever akkoord is met het opstarten van de begeleiding die plaats vindt buiten de zorgverzekeringswet. De kosten hiertoe bedragen € 1300.
Middels deze verwijzing verklaart u dat werknemer op de hoogte is gesteld van de aanspraak op het eigen risico:
Wij gebruiken de reCAPTCHA service van Google om gegevens te beschermen die verstuurd worden via het formulier.

Onze klanten

Stéphanie Retèl

Ik ben Stéphanie

Mijn naam is Stéphanie Retèl en ik ben sinds 2009 werkzaam als psycholoog. Ik heb in de generalistische basis GGZ gewerkt en bij verschillende huisartsen als praktijkondersteuner GGZ. Tijdens coaching of behandeling kijken we samen naar jouw klachten, omstandigheden en persoonlijke stijl. Zo onderzoeken we bijvoorbeeld hoe jouw persoonlijke stijl tot uiting komt op werk en privé gebied. We sluiten het programma aan op jouw hulpvraag en werken samen aan herstel. De nadruk zal niet alleen liggen op praten, maar vooral op het uitproberen van nieuw gedrag! Ik maak gebruik van technieken uit de cognitieve gedragstherapie (CGT), oplossingsgerichte therapie, EMDR, IMRS en Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Als persoon ben ik toegankelijk en rustig. Ik vind het belangrijk dat de ander zich op zijn/haar gemak voelt en er aandacht is voor kwaliteiten naast valkuilen.

Email: s.retel@psychologiebiesheuvel.nl