Uw werknemer. Onze zorg.

WIJ ZIJN OPEN!

De geestelijke gezondheidszorg valt onder de cruciale beroepen binnen de gezondheidszorg.
Wij zijn en blijven dus gewoon geopend (met alle maatregelen in achtnemend) ook voor face tot face contacten!
Zorg voor uzelf door tijdig hulp in te schakelen!

Ik ben ...

Mental-Work

Van harte welkom op de website van Mental-Work!
Sinds 2013 leveren wij hoogwaardige werknemerszorg vanuit Psychologiepraktijk Eline Biesheuvel.

De sterke wens om de volgende stap te zetten in het verder uitbouwen en professionaliseren van onze werkzaamheden, heeft geleid tot de oprichting van Mental-Work BV medio 2019.

Werkgevers worden geconfronteerd met diverse uitdagingen waarvan werknemerszorg een belangrijke is. Bijdragen aan en meedenken met het duurzaam inzetbaar houden van uw werknemers heeft vele voordelen!

Om u hierin te ontlasten denken we graag op alle fronten met u mee. Op onze website is veel informatie terug te vinden. Daarnaast kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Mental-Work.
Uw Werknemer.
Onze Zorg.

Eline Biesheuvel en Marieke Doodeman
Stéphanie Retèl

Ik ben Stéphanie

Mijn naam is Stéphanie Retèl en ik ben sinds 2009 werkzaam als psycholoog. Ik heb in de generalistische basis GGZ gewerkt en bij verschillende huisartsen als praktijkondersteuner GGZ. Tijdens coaching of behandeling kijken we samen naar jouw klachten, omstandigheden en persoonlijke stijl. Zo onderzoeken we bijvoorbeeld hoe jouw persoonlijke stijl tot uiting komt op werk en privé gebied. We sluiten het programma aan op jouw hulpvraag en werken samen aan herstel. De nadruk zal niet alleen liggen op praten, maar vooral op het uitproberen van nieuw gedrag! Ik maak gebruik van technieken uit de cognitieve gedragstherapie (CGT), oplossingsgerichte therapie, EMDR, IMRS en Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Als persoon ben ik toegankelijk en rustig. Ik vind het belangrijk dat de ander zich op zijn/haar gemak voelt en er aandacht is voor kwaliteiten naast valkuilen.

Email: s.retel@psychologiebiesheuvel.nl