Bevestiging werknemer

Bedankt!

Uw aanmeldformulier is ingevuld en bij ons aangekomen.
We streven ernaar binnen 10 werkdagen telefonisch contact met u op te nemen voor het plannen van de intake procedure. Door drukte is er een wat langere wachttijd voor het inplannen van het intakegesprek, maar tussen het intakegesprek en de vervolgafspraken zit geen wachttijd meer.

Voeg ons emailadres toe aan je adresboek
Doe dit om er zeker van te zijn dat je onze e-mail ontvangt.
Om te voorkomen dat je ongewenste e-mailberichten (spam) ontvangt, blokkeren providers soms berichten die afkomstig zijn van afzenders waarvan het e-mailadres niet in jouw adresboek staat.
Voeg dan het adres secretariaat@mental-work.nl toe aan je adresboek, contacten of aan je lijst met vertrouwde afzenders.

Hartelijk dank voor uw interesse in Mental-Work.

Met vriendelijke groet,

Secretariaat Mental-Work

Stéphanie Retèl

Ik ben Stéphanie

Mijn naam is Stéphanie Retèl en ik ben sinds 2009 werkzaam als psycholoog. Ik heb in de generalistische basis GGZ gewerkt en bij verschillende huisartsen als praktijkondersteuner GGZ. Tijdens coaching of behandeling kijken we samen naar jouw klachten, omstandigheden en persoonlijke stijl. Zo onderzoeken we bijvoorbeeld hoe jouw persoonlijke stijl tot uiting komt op werk en privé gebied. We sluiten het programma aan op jouw hulpvraag en werken samen aan herstel. De nadruk zal niet alleen liggen op praten, maar vooral op het uitproberen van nieuw gedrag! Ik maak gebruik van technieken uit de cognitieve gedragstherapie (CGT), oplossingsgerichte therapie, EMDR, IMRS en Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Als persoon ben ik toegankelijk en rustig. Ik vind het belangrijk dat de ander zich op zijn/haar gemak voelt en er aandacht is voor kwaliteiten naast valkuilen.

Email: s.retel@psychologiebiesheuvel.nl