Bevestiging verwijsformulier

Bedankt!

Uw verwijsformulier is ingevuld en bij ons aangekomen.
U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Voeg ons emailadres toe aan uw adresboek
Doe dit om er zeker van te zijn dat u onze e-mail ontvangt.
Om te voorkomen dat u ongewenste e-mailberichten (spam) ontvangt, blokkeren providers soms berichten die afkomstig zijn van afzenders waarvan het e-mailadres niet in uw adresboek staat.
Voeg dan het adres secretariaat@mental-work.nl toe aan uw adresboek, contacten of aan uw lijst met vertrouwde afzenders.

Hartelijk dank voor uw interesse in Mental-Work.

Met vriendelijke groet,
Secretariaat Mental-Work

Stéphanie Retèl

Ik ben Stéphanie

Mijn naam is Stéphanie Retèl en ik ben sinds 2009 werkzaam als psycholoog. Ik heb in de generalistische basis GGZ gewerkt en bij verschillende huisartsen als praktijkondersteuner GGZ. Tijdens coaching of behandeling kijken we samen naar jouw klachten, omstandigheden en persoonlijke stijl. Zo onderzoeken we bijvoorbeeld hoe jouw persoonlijke stijl tot uiting komt op werk en privé gebied. We sluiten het programma aan op jouw hulpvraag en werken samen aan herstel. De nadruk zal niet alleen liggen op praten, maar vooral op het uitproberen van nieuw gedrag! Ik maak gebruik van technieken uit de cognitieve gedragstherapie (CGT), oplossingsgerichte therapie, EMDR, IMRS en Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Als persoon ben ik toegankelijk en rustig. Ik vind het belangrijk dat de ander zich op zijn/haar gemak voelt en er aandacht is voor kwaliteiten naast valkuilen.

Email: s.retel@psychologiebiesheuvel.nl